126 "Інформаційні системи та технології"
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 126 "Інформаційні системи та технології" за Автор "Павленко А. Ю."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Розробка веб-застосування для домашньої кондитерської(2024) Цимбаліст В. О.; Cymbalist V. O.; Павленко А. Ю.Цимбаліст В. О. Розробка веб-застосування для домашньої кондитерської. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» спеціалізації 126 «Інформаційні системи та технології», освітньої програми «Інформаційні системи та технології». – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, Миколаїв, 2024. У роботі здійснено аналіз предметної галузі, включаючи дослідження та аналіз існуючих рішень, визначено проблеми сучасних веб-сайтів, поставлено задачу та розроблено концепції рішення проблем. Представлено загальний опис системи, діаграму варіантів використання, логічну та фізичну модель даних. Визначено вимоги до технічного забезпечення та програмного забезпечення. Розроблено схему структури інформаційної підсистеми, діаграму компонентів веб-застосування, розгортання підсистеми та проект інтерфейсу. Аргументовано вибір засобів розробки, розроблено структуру програмного забезпечення та показано результати розробки веб-застосування для домашньої кондитерської.Документ Розробка інформаційної системи управління рестораном(2024) Козлов Олександр; Kozlov Oleksandr; Павленко А. Ю.Обсяг пояснювальної записки складає сторінок. Робота складається з 71 сторінки, 24 ілюстрацій, 13 таблиць, 3 додатків та 21 джерела у списку літератури. Об'єктом дослідження є персонал ресторану. Предмет дослідження – це робочі процеси, пов'язані з обслуговування клієнтів, управлінням рестораном та внутрішньою комунікацією. Мета проєкту – покращення та прискорення процесів комунікації за допомогою автоматизації процесів роботи в команді. У рамках дослідження використовувалися методи аналізу вимог користувачів, проєктування системи та інтерфейсу, розробки програмного забезпечення та тестування. Результати дослідження включають функціональну веб-платформу, що відповідає потребам користувачів. Основні технологічні характеристики проєкту включають використання мови програмування Java, фреймворку Spring, а також бази даних MariaDB. Отримані результати можуть бути застосовані в сфері ресторанного бізнесу для покращення обслуговування клієнтів та збільшенню продуктивності персоналу. Висновки та прогнози щодо розвитку проєкту підкреслюють важливість та перспективність подальшої розробки та вдосконалення інформаційної системи.