Магістерські роботи (Е та ПТ)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Магістерські роботи (Е та ПТ) за Автор "Moroz, N. S."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Дослідження екологічної безпеки виробництва морозива та оцінка якості кінцевого продукта(2020) Мороз, Н. С.; Moroz, N. S.; Трохименко Г. Г.Дипломна робота магістра на тему «Дослідження екологічної безпеки виробництва морозива та оцінка якості кінцевого продукту».Робота представлена пояснювальною запискою на 99 аркушах та презентацією загальною кількістю слайдів – 22. Структура роботи представлена вступом, п’ятьма розділами, висновками та списком використаної літератури. У роботі використано 26 таблиць та 21 рисунок, список використаної літератури містить 38 джерел.У вступі обґрунтована актуальність, поставлена мета, об’єкт, предмет та завдання. У першому розділі магістерської роботи розглянуто класифікацію видів діяльності та продукції, проаналізовано та описано основні технологічні процеси, що проходять на виробництві, проведено аналіз характеристик для виготовлення морозива, описано основні вимоги до сировини та вихідної продукції.У другому розділі роботи проведено аналіз існуючого обладнання для виробництва морозива, приведено його класифікацію. У третьому розділі описано аспекти впровадження концепції системи аналізу небезпечних чинників та критичних точок контролю на підприємствах з виробництва морозива, розглянуто нормативне підґрунтя на яких базується управління безпечністю харчових продуктів, подано результати дослідження зразків морозива за загальними, хімічними та мікробіологічними показниками, розроблено план аналізу небезпечних чинників та критичних точок контролю виробництва морозива. У четвертому розділі дипломної роботи проведено аналіз еколого-економічних проблем виробництва морозива.П’ятий розділ присвячено аналізу шкідливих та небезпечних факторів виробничого середовища та розробці заходів забезпечення пожежної безпеки на підприємстві з виробництва морозива.Результати роботи мають важливе теоретичне та практичне значення і з успіхом можуть бути використані у різних регіонах України, де функціонують підприємства з виробництва морозива.